Wie zijn wij?

De Meubelwrappers dat zijn wij.
Hoge kwaliteit folies, kennis in wrappen en
passie voor ons vakgebied.

De Meubelwrappers dat zijn wij Francois en Wouter. Samen goed voor meer dan 50 jaar ervaring in de plak business. Francois werkt al met deze techniek vanaf het moment dat dit op de markt kwam. Hij is intussen na 30 jaar een expert op plak gebied.
Wouter beoefend het vak nu ruim 20 jaar en is daarnaast ook ontwerper. Samen gaan wij iedere uitdaging aan.

Door onze skills te combineren kunnen wij voor ieders wens een geschikte folie aanraden en een prachtig resultaat neerzetten. Zo re-stylen wij uw geliefde meubels en blazen wij ze nieuw leven in. Ook de meubels waar u op uitgekeken bent steken wij in een nieuw jasje, zodat ze een 2de leven krijgen in uw interieur.
Beide hebben wij de meest uit een lopende plak opdrachten uitgevoerd en hiermee zeer veel ervaring op gedaan. Zowel met de folie zelf, als het beoordelen van wat de beste oplossing is in een bepaald project.
Dit vak is onze passie en de diversiteit maakt dit vak zo bijzonder en leuk voor ons. Na elk project staan wij te glimlachen, zijn wij voldaan en gaan we door naar de nieuwe uitdaging. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Wij werken met de nieuwste en beste kwaliteit folie op de markt. Ons aanbod in folies is groot. Daarom kijken wij graag samen met u wat het beste in uw ruimte en bij u past.

Zo ontstaat een ontwerp waar u gelukkig van word en weer jaren van kan genieten.

{

Tafels, kasten, bureaus, dressoirs, keukens en aanrechtbladen.
Zelfs badkamers kunnen geplakt worden.

Snel en efficient een compleet nieuwe look!

Tevens hebben wij nog een bedrijf, gespecialiseerd in wandframes van hoge kwaliteit. Deze bieden wij aan ter vervanging van het populaire fotobehang. Aangezien fotobehang de nodige uitdagingen met zich mee brengt. Zoals, veel rommel, veel ruimte nodig om het te plakken en natuurlijk altijd weer het gezeur dat de banen niet aansluiten.

In 1 dag geplaatst compleet op maat, als het hangt bijna niet te zien dat het een frame is, geen rommel, doek is te vervangen wanneer u bijvoorbeeld de afbeelding zat bent en een keer wat anders wilt! U kunt het doek gewoon opvouwen en bewaren voor de toekomst..