Wrappen,
wat is dat eigenlijk?

U kent het waarschijnlijk wel van auto’s wrappen, het word tenslotte steeds populairder, maar wist u dat je bijna alles kan wrappen? En wat is wrappen eigenlijk?

Wrappen is kort gezegd het inpakken van een object met folie. Wat u vast wel kent is raamfolie of bijvoorbeeld stickerfolie op een bedrijfsbus.
Tegenwoordig zijn die plak folies door ontwikkeld en zeer divers beschikbaar. Folie kan op zeer veel manieren worden gebruikt en is verkrijgbaar in onwijs veel structuren en kleuren.

Ook zijn er voor verschillende materialen, verschillende folies ontwikkeld. Deze folies worden ook gebruikt op auto’s en hebben een zeer hoge kwaliteit. De folies hebben een zeer lange levensduur van maar liefst 10 jaar.
Kiezen voor folie i.p.v bijvoorbeeld een nieuw meubel, of zelfs een hele nieuwe keuken aan te schaffen is een efficientere manier om een nieuwe look te creeren.

Geen rommel, stof en schoonmaakwerk. Vaak binnen 1 dag gerealiseerd. De meubels gaan op deze manier nog jaren mee en belanden niet op de afvalberg.

{

Wist u dat?
De nieuwe folies bijna niet te onderscheiden zijn van het echte werk?.
Zowel de kleur als de structuur.
En er is ook altijd de mogelijkheid om te printen? Iedere*  gewenste foto kunnen wij gebruiken.

*mits de resolutie hoog genoeg is

Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk?

  • Keukens wrappen
  • Kastdeurtjes wrappen
  • Aanrechtblad wrappen
  • Koelkast wrappen
  • Meubels wrappen
  • Interieur wrappen
  • Deuren wrappen
  • Tafelblad wrappen

Eigenlijk bijna alles, vraag naar de mogelijkheden

Tevens hebben wij nog een bedrijf, gespecialiseerd in wandframes van hoge kwaliteit. Deze bieden wij aan ter vervanging van het populaire fotobehang. Aangezien fotobehang de nodige uitdagingen met zich mee brengt. Zoals, veel rommel, veel ruimte nodig om het te plakken en natuurlijk altijd weer het gezeur dat de banen niet aansluiten.

In 1 dag geplaatst compleet op maat, als het hangt bijna niet te zien dat het een frame is, geen rommel, doek is te vervangen wanneer u bijvoorbeeld de afbeelding zat bent en een keer wat anders wilt! U kunt het doek gewoon opvouwen en bewaren voor de toekomst..